Het Zandkasteel in Zuid Oost

ZOJazz Stage

Het nieuwe Jazzpodium  van Amsterdam in Zuidoost

Wat is het ZOJazz Stage?
Het ZOJazz Stage is hét toekomstig nieuwe Jazzpodium met repetitiehuis vanuit Amsterdam-Zuidoost voor heel Amsterdam, Nederland en de wereld in het Zandkasteel midden in de Amsterdamse Poort! Een plek waar gerenommeerde en upcoming Jazz en wereldmusici kunnen repeteren, co-creëren en performen voor hun publiek.

Daarnaast biedt het ZOJazz Stage muzikale jongeren de ruimte om te netwerken, zichzelf te ontwikkelen en hun werk te showcasen. Natuurlijk is het de plek bij uitstek waar Jazzminnend Zuidoost, Amsterdammers en de rest van wereld kan komen genieten van onze sound of the city in het ZOJazz Stage.
In januari 2024 zal deel 1, het repetitiehuis, van het ZOJazz Stage haar deuren openen.

De ontwikkeling van het ZOJazz Stage
Met de hulp van maar liefst 204 donaties is er vorig jaar bij de crowdfunding van Voor de Kunst - AFK- een bedrag van €20.115 opgehaald voor de realisatie van het ZOJazz Stage. Een fantastische start! Momenteel ben ik, Graziëlla Hunsel Rivero, samen met mijn team hard bezig met het vinden van een geschikte locatie voor het ZOJazz Stage. De verwachting is dat begin 2024 de deuren van deel 1, het repetitiehuis, van het ZOJazz Stage worden geopend in Amsterdam-Zuidoost. Dus houd deze website en onze socials in de gaten!

Het ZOJazz Stage komt tot stand door een samenwerking met Wonam, Zadelhoff en de gemeente Amsterdam

ZOJazz Stage
Het bestuur

KYRA-MAY VAN HOOF | Voorzitter
Fako kluiving | Secretaris
SIOMARA SPALBURG DE GETROUWE | Penningmeester
DEBORAH CARTER | Raad van Advies

GRAZIËLLA HUNSEL RIVERO | Directeur

ZOJazz Stage,
een initiatief van Graziëlla Hunsel Rivero

Graziëlla Hunsel Rivero is Jazzvocalist en ondernemer. Al 8 jaar heeft zij haar eigen live Jazzevent met dinner en drinks in Zuidoost: de ZOJazz Lounge. Vijf jaar geleden is zij haar eigen bedrijf ZOGrace Creative Agency begonnen.

Ze creëert, entertaint, organiseert en produceert verschillende soorten evenementen waar verschillende groepen in haar deel van Amsterdam en vanuit andere plaatsen samenwerken en samen groeien in de stad van de toekomst.

2023/ sept/dec

ZOJazz Stage
rondleidingen

Van september tot en met december is het mogelijk om deel te nemen aan de rondleiding op de locatie, in ontwikkeling, in het Zandkasteel.

Tijdens deze rondleidingen, die van 16:00 - 17:00 zijn op de vrijdagmiddag, krijgt u een update over de ontwikkelingen en zal er informatie gegeven worden hoe musici, vocalisten, componisten en publiek deel kunnen gaan uitmaken van de ZOJazz Stage community.

We kijken er naar uit jullie op de onderstaande data te mogen ontvangen!

Data rondleidingen

Vrijdag 15 september | 29 september
Vrijdag 13 oktober | 20 oktober
Vrijdag 3 november | 10 november
Vrijdag 1 december | 15 december

2023/ 2024

ZOJazz Stage
Pop-up concerten

Vanaf zondag 10 september zal er Jazz klinken op verschillende plekken in het Zandkasteel.
Jazzartiesten vanuit Zuidoost zullen tot en met april 2024 prachtige concerten geven om alvast de muzikale toon te zetten voor de toekomstige sfeer van het ZOJazz Stage.

Agenda Jazzconcerten |
Follow us on
Facebook

ZONDAG 10 SEPTEMBER | 13:00 - 15:00
Open Monumentendag
Graziëlla Hunsel Rivero & Jina Sumedi
Locatie: theaterplein

ZATERDAG 21 OKTOBER | 16:00 - 20:00
Amsterdam Dance Event [ ADE]
DJ Lucas Benjamin, Romana de Meneges , Phantom Wizard & Graziëlla Hunsel Rivero
Locatie: stadsplein

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief‍

2024/ 2025

ZOJazz Stage
Repetitiehuis

Het repetitiehuis van het ZOJazz Stage is een omgeving van 175m2 waar zich 3 repetitieruimtes bevinden.

De repetitieruimtes van 23m2, 25m2 en 30 m2 hebben een volledige backline. Er is ook een mogelijkheid om de ruimtes van 23m2 en 25m2 te huren als een XL ruimte.

Jullie zijn van maandag tot en met vrijdag van harte welkom van 09:00- 00:00 en op zaterdag en zondag van 09:00-21:00.

Het ZOJazz Stage hanteert een ochtend, middag en avondtarief.In het ZOJazz Stage repetitiehuis is het niet toegestaan om te roken of alcoholische dranken te nuttigen.

2024/ 2025

ZOJazz Stage
Podium

Het ZOJazz  Stage zal die bekende authentieke Cotton Club Jazz feel hebben waar er van goede concerten, dinner en drinks kan worden genoten in een combinatie van een podium en horeca.

Van donderdag tot en met zondag zal er programmering zijn op het ZOJazz Stage met een zeer divers aanbod bestaande uit lokaal, nationaal en internationale artiesten.

Bezoekers hebben de keuze om een lidmaatschap voor een jaar of losse kaarten aan te schaffen voor een selectie van de concerten. Binnenkort zal er op deze website meer informatie komen over de aanschaf van een lidmaatschap.